| Vergeten? | Registreer

Oud-international Keown lovend over Koeman en Pellè

20 september 2014 11:22 | Bron: Daily Mail | Auteur: Dennis Matthijs
 

Na de leegloop bij Southampton verwachtte iedereen dat The Saints een zwaar seizoen tegemoet zouden gaan, maar de nieuwe manager Ronald Koeman verrast tot nu toe vriend en vijand door de club net zo goed te laten spelen als het afgelopen seizoen. Voetbalanalist en oud-international Martin Keown is in de Daily Mail lyrisch over Koeman.

"De nieuwe aanwinsten hebben indruk op me gemaakt", begint Keown. "Ronald Koeman heeft toch een bijzondere carrière, met wisselende resultaten bij clubs uit heel Europa. Wat er ook gebeurde, er is nooit echt aan zijn kunnen getwijfeld."

"Graziano Pellè heeft Ricky Lambert op alle fronten doen vergeten, door in de beginfase van het seizoen al vier keer te scoren. Hij is groot en sterk, heeft een goed schot. Achter hem lijkt Dusan Tadic zijn weg ook al te hebben gevonden. Dankzij Pelle en Tadic heb ik mezelf er de afgelopen weken toe gezet om meer Nederlands voetbal te gaan kijken."

"In de wedstrijd tegen Newcastle United stelde Koeman Ryan Bertrand en Toby Alderweireld op - twee spelers die een Champions League-finale als speler hebben meegemaakt. Ja, Southampton heeft deze zomer inderdaad flink in moeten leveren, maar de spelers die ervoor zijn teruggekomen kunnen de club zelfs naar een hoger plan brengen", besluit Keown.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!