| Vergeten? | Registreer

Ritzmaier wil overtuigen: 'Ik krijg nog wel mijn kansen'

19 september 2014 13:01 | Bron: Omroep Brabant | Auteur: Tim Giesbers
 

Marcel Ritzmaier wil Phillip Cocu overtuigen van zijn kunnen. De middenvelder speelt zondagmiddag met zijn club PSV tegen SC Cambuur, waar hij vorig seizoen nog op huurbasis voor uitkwam. De Oostenrijkse middenvelder komt in Eindhoven echter nog niet veel aan spelen toe.

In Leeuwarden was Ritzmaier een van de bepalende spelers van Cambuur, dat zich moeiteloos wist te handhaven met een attractieve speelwijze. Eenmaal terug in het Philips Stadion kwam hij echter op het tweede plan terecht. Adam Maher en Georginio Wijnaldum krijgen de voorkeur boven Ritzmaier. Afgelopen weekend, toen van PEC Zwolle verloren werd met 3-1, zat hij zelfs op de tribune.

Donderdagavond, toen met 1-0 gewonnen werd van Estoril Praia in de Europa League, mocht hij twintig minuten voor tijd invallen voor Maher. Ritzmaier wil echter meer. "Ik wil natuurlijk altijd spelen. Zeker als jonge voetballer is dat belangrijk", maakt Omroep Brabant op uit zijn mond. "Maar ik wil me van de goede kant blijven laten zien. Op de training moet ik het laten zien. Als de trainer en het team me nodig hebben, dan sta ik er. Het seizoen is nog lang. Ik krijg zeker nog wel mijn kansen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!