| Vergeten? | Registreer

Jong Oranje treft Portugal in play-offs kwalificatie

12 september 2014 23:44 | Bron: Voetbal International | Auteur: Dennis Matthijs
 

In oktober zal Jong Oranje in de play-offs van de EK-kwalificatie af moeten rekenen met Jong Portugal. "Pittig", beaamt bondscoach Adrie Koster in een eerste reactie. "Maar we konden sowieso geen makkelijk land loten."

"Ook Duitsland en Spanje waren lastige tegenstanders geweest. Misschien is het maar goed dat we Portugal nu treffen. We kunnen ons niet meer verstoppen. En we kunnen ons nu mooi herstellen voor de twee nederlagen van de laatste week; laten zien dat we over genoeg kwaliteit beschikken. Want ook Portugal zal niet blij geweest zijn met deze loting", meent Koster.

Enkele spelers van het grote Nederlands elftal zijn nog speelgerechtigd voor Jong Oranje, maar Koster verwacht niet dat hij over hen zal mogen beschikken tijdens de wedstrijden tegen Portugal. "Het A-team speelt in die periode immers ook EK-kwalificatieduels. En ook bij het Nederlands elftal is het nu alle hens aan dek. Het is dus nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Guus Hiddink en ik hebben het er in ieder geval nog niet over gehad."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!