| Vergeten? | Registreer

Mourinho: 'Heb respect voor wat Atlético doet'

30 april 2014 18:12 | Bron: Chelsea | Auteur: Benjamin Hagen
 

José Mourinho is niet altijd even lyrisch over opponenten van zijn Chelsea, maar Atlético Madrid kan hem wel bekoren. Woensdagavond staan de twee grootmachten tegenover elkaar in Londen voor de halve finale van de Champions League. Het heenduel eindigde in 0-0.

"Ik heb respect voor wat ze doen, want om in de halve finale van de Champions League te staan, dat is niet voor elke club weggelegd. De mogelijkheid om in de competitie van FC Barcelona en Real Madrid te winnen, dat is iets wat mijn respect verdiend", zegt Mourinho op de website van Chelsea.

Tijdens zijn periode bij Real Madrid kreeg de Portugees veel te maken met Los Colchoneros. "Atlético was mijn directe concurrent voor drie seizoenen, maar ik voelde mij altijd gerespecteerd door de club en de fans. Ze zijn een goede ploeg, spelen niet op de counter en ze verdedigen goed. Ze staan in de halve finale van de Champions League en hebben twee overwinningen nodig om kampioen te worden in Spanje. Het is eerlijk om te zeggen dat ze een heel goed team zijn."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!