| Vergeten? | Registreer

Pelle: 'Vilhena is vergelijkbaar met Seedorf'

13 maart 2013 17:53 | Bron: Tutto Juve | Auteur: Stephan van der Vrande
 

De Italiaanse media brengen Tonny Vilhena van Feyenoord maar wat graag in verband met Juventus. De Rotterdammer imponeert de scouts van de club uit Turijn en het kan niet lang duren voor de interesse concreter wordt. Ploeggenoot Graziano Pellè stond het Italiaanse Tutto Juve kort te woord en vergeleek Vilhena met één van de grootste spelers van het voorbije decennium.

Hij doelde daarmee op Clarence Seedorf, die in Nederland, Spanje en Italië alles won wat er te winnen valt. "Tonny is net zo behendig, technisch, strijdlustig en heeft voor zijn leeftijd een sterke persoonlijkheid. Hij is de complete middenvelder en is ook nog eens links", analyseerde de Italiaanse spits, die met dank aan Vilhena al tot twintig treffers kwam.

Een direct vertrek bij Feyenoord raadt Pellè desondanks af: "We moeten niet vergeten dat hij pas achttien jaar is. Hij is een sterke jongen, maar je moet hem niet gaan overbelasten. Hij breekt dit seizoen pas net echt door." Niettemin is Pellè van mening dat hij zonder moeite zou slagen in de Serie A. "Hij zou zich moeten aanpassen, maar daarna staat hij er. Zijn oproep door bondscoach Louis van Gaal bevestigt zijn talent", besloot hij."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!