| Vergeten? | Registreer

Scholes: 'Nooit benaderd voor terugkeer in nationale ploeg'

29 juli 2012 14:49 | Bron: Sky Sports
 

Voorafgaand aan het EK 2012 in Polen en Oekraïne ging het gerucht, dat Manchester United-middenvelder Paul Scholes door interim-bondscoach Roy Hodgson zou zijn benaderd voor een terugkeer in de nationale ploeg van Engeland. Dat was niet de eerste keer, sinds de spelverdeler in 2004 afscheid nam van het Engelse nationale team. De routinier beweert nu zelf echter dat het nooit echt aan de orde is geweest.

Scholes was in een eerder stadium als actief voetballer afgezwaaid, maar keerde in januari toch terug bij Manchester United toen die club verlegen zat om een ervaren middenvelder. Zijn terugkeer op clubniveau maakte zoveel indruk, dat direct de speculaties over een hernieuwde episode in zijn interlandloopbaan de ronde deden. "Deze kans heb ik echter nooit echt gehad. Ik was wel gevleid door die berichten, maar ik ben er nooit echt voor gevraagd. Het betekent dus niets", vertelt Scholes een paar maanden na het EK tegenover Sky Sports.

Tot slot laat de middenvelder nog weten dat hij zich opvallend fit voelt. Als hij namens United nog drie wedstrijden speelt, dan doorbreekt hij de grens van 700 wedstrijden in het shirt van The Manucains. Die mijlpaal lijkt het vrijwel zeker te gaan behalen, aangezien hij heeft beloofd dat hij in ieder geval tot 2013 voor zijn geliefde club zal blijven spelen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!