| Vergeten? | Registreer

Uitschakeling Duitsland door niet meezingen migranten

4 juli 2012 10:00 | Bron: Algemeen Dagblad
 

De Duitse krant Bild heeft voor flink wat opschudding gezorgd in eigen land. Zij hebben woensdag een opmerkelijke verklaring voor de uitschakeling van Die Mannschaft gepubliceerd. Het niet meezingen van enkele migrante spelers zou hier namelijk de oorzaak voor zijn.

"De sterren met een migrantenachtergrond, met uitzondering van Klose, hielden zich over de hele linie stom. Ze hebben een Duits paspoort, maar weigeren het volkslied te zingen." Deze opmerking was aan het adres gericht van Jérôme Boateng, Sami Khedira, Lukas Podolski en Mesut Özil.

Maar ook de mee neuriënde Toni Kroos en Mario Gómez kregen er van langs. "Angstig, onzeker, geremd." Het schoolvoorbeeld hoe een volkslied mee dient te worden gezongen stond aan de andere kant van de lijn, volgens de krant. Gianluigi Buffon zong het Italiaanse volkslied met de ogen dicht en luidkeels mee.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robin Rutten Rang: Super talent| 04-07-2012 15:05 | Reageer

Hier ook. Kijk maar naar Afellay bijvoorbeeld.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!