| Vergeten? | Registreer

Torres: 'Het was een ingewikkeld seizoen'

4 juli 2012 8:52 | Bron: Guardian | Auteur: Filly Abaiy
 

Fernando Torres kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen seizoen. Hoewel de aanvaller met zijn club Chelsea beslag legde op de Champions League en de FA Cup en met het Spaanse elftal het EK won, is hij niet helemaal tevreden.

"Het was een ingewikkeld seizoen voor mij", zo laat de Spanjaard optekenen door Guardian. "Dat betekent niet dat ik teleurgesteld terugkijk op het seizoen, maar het was wel ingewikkeld voor mij met veel moeilijke momenten. Maar het was geweldig om de vreugde bij mijn familie te zien na de gewonnen EK-finale. Ik vergeet de slechte herinneringen en koester de mooie."

"Ik heb drie titels het voorbije seizoen gewonnen, met als hoogtepunt het EK. Na een jaar waarin ik hard moest vechten, komt het op het einde toch allemaal weer goed. Ik weet zeker dat de fans van Chelsea heel blij voor mij zijn. Nu moet ik me voorbereiden op het komend seizoen. Ik weet zeker dat ik dan goed zal presteren", gaat Torres verder.

Hoewel Torres op het EK nauwelijks op speelminuten kon rekenen, heeft de aanvaller met drie doelpunten beslag gelegd op de topscorerstitel. "Ik heb niet veel speelminuten gekregen ten opzichte van de voorbije toernooien, maar in de finale heb ik toch mijn waarde bewezen. Als je de kans krijgt om in het Spaanse elftal te spelen, dan kan je geschiedenis schrijven. We hebben nu twee keer op rij het EK gewonnen. Ik ben zowel blij als trots."

"Maar dit team (Spanje, red.) kan nog meer bereiken. Onze honger naar prijzen is nog lang niet gestild. We genieten nog steeds volop van de eindzege op het EK, maar we zullen ons snel weer richten op de Confederations Cup van 2013, en het wereldkampioenschap van 2014. Het was niet makkelijk om drie keer op rij een groot eindtoernooi te winnen. Maar gelukkig zijn we nog niet klaar. Natuurlijk wil ik meer prijzen winnen. Wanneer je wint wil je altijd meer", sluit Torres af.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 04-07-2012 11:06 | Reageer

Maar wel een erg mooi om zo te eindigen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!