| Vergeten? | Registreer

Pirlo: 'Onder Prandelli kunnen wij echt nog groeien'

3 juli 2012 17:46 | Bron: Diverse media
 

Cesare Prandelli besloot uiteindelijk om na de finaleplaats op het EK 2012 bondscoach te blijven van het Italiaanse nationale team. Zijn spelers zagen die beslissingen van 'de ideale bondscoach' helemaal zitten, en staan volledig achter het langer aanblijven van Prandelli.

"Afgaande op zijn woorden, begreep ik dat er de nodige twijfels waren bij de coach", zegt uitblinker Andrea Pirlo. "We wisten dat Prandelli een heel nieuwe elftal aan het bouwen was, met een compleet nieuwe manier van voetballen dan dat we gewend waren. Het zou verschrikkelijk zijn geweest als-ie er mee opgehouden was, zeker na de onverwacht behaalde finaleplaats."

"Natuurlijk waren we teleurgesteld door de verloren finale tegen Spanje, maar we weten dat we alles hebben gedaan om het maximaal haalbare er uit te persen. Spanje was gewoon beter en wij waren vermoeid. Toch was het wel een bevestiging van het gevoel dat leeft onder de spelers: dat we met Prandelli nog meer kunnen presteren en kunnen groeien", besluit Pirlo zijn betoog.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!