| Vergeten? | Registreer

Groots onthaal Spanje bij thuiskomst in eigen land

2 juli 2012 19:41 | Bron: Goal
 

Wanneer Spanje weer terugkeert op Spaanse bodem, kan het een heldenontvangst verwachten. Koning Juan Carlos en premier Rajoy zullen aanwezig zijn wanneer Spaanse selectie terugkeert van het EK in Polen en Oekraïne.

De Spaanse ploeg legde zondagavond een beslag op de derde titel op rij, en daarmee werd de trilogie compleet voor Spanje. De huidig Europees en wereldkampioen pakte zondagavond ten koste van de Italianen de Europese titel van 2012. De formatie domineerde de hele wedstrijd en won uiteindelijk met 4-0. Sinds 2008 heerst Spanje, en schreef La Furia Roja hiermee geschiedenis. Er ging nog geen enkele nationale ploeg Spanje voor. In Spanje wacht de nationale selectie een groots onthaal, waarbij ook koning Juan Carlos aanwezig zal zijn.

Wanneer de rood-gele zijn geland, staat er een busrit door Madrid op het programma en kan zo op toegepaste wijze worden toegejuicht door haar supporters en de Spaanse bevolking. La Furia Roja weet hoe het is groots ontvangen te worden, in 2008 en 2010 gebeurde dat op dezelfde wijze. Zelfs de economische crisis waarin Spanje zich nu bevindt, kan worden verlicht door de komst van de selectie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!