| Vergeten? | Registreer

Xavi: 'In principe ook te zien op WK in 2014'

2 juli 2012 7:44 | Bron: NU Sport
 

Zondagavond won Spanje de finale van het EK in Polen en Oekraïne met 4-0 van Italië. Xavi Hernandez, middenvelder van Spanje, droeg de zege op zijn land en alle Spaanse supporters die de ploeg heeft gesteund het afgelopen EK.

"We hebben geschiedenis geschreven. Dit is een zege voor het hele land, voor de mensen die ons altijd hebben gevolgd en gesteund, voor iedereen", zo liet hij weten na afloop van de gewonnen finale in Kiev. Xavi verzorg zelf een schitterende pass tijdens het tweede doelpunt van zijn elftal.

Daarnaast vond hij dat Spanje een goede wedstrijd speelde. "We hebben geweldig gespeeld. De hele wedstrijd voelde ik me goed en had ik er alle vertrouwen in." De speler hoopt er in 2014 bij het WK in Brazilië ook nog bij te zijn. "Als ik me goed voel, ben ik er bij. Je moet het aan de coach vragen, maar in principe zeg ik ja."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (3)

Reacties
Kella020 Rang: International| 02-07-2012 8:59 | Reageer

Deze groep kan nog veel meer succes gaan boeken. Met of zonder Xavi, dat maakt niet uit. Er blijven maar goede spelers komen!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!