| Vergeten? | Registreer

Klinsmann: 'Low vertrekt niet als bondscoach Duitsland'

1 juli 2012 22:25 | Bron: Stuttgarter Nachrichten
 

Jurgen Klinsmann verwacht niet dat Duitsland-bondscoach Joachim Löw zal gaan opstappen. Na de uitschakeling van de Duitsers tegen de Italianen kreeg de bondscoach een hoop kritiek over hem heen, waardoor de druk om te vertrekken is vergroot.

Ondanks de kritiek en druk, denkt Klinsmann dat Löw gewoon zal aanblijven als bondscoach van de Duitse ploeg, zeker omdat er nog genoeg uitdagingen liggen met de huidige spelersgroep. "Joachim Löw geeft niet op, dat weet ik zeker", zo zegt Klinsmann tegen Stuttgarter Nachrichten.

"Hij heeft de halve finales gehaald met een team dat nog veel potentie heeft om door te groeien. Ze waren het jongste team op het toernooi en er komen nu alleen maar meer jonge jongens aan." Daarnaast kan een bondscoach het nooit goed doen volgens hem. "Het is duidelijk dat sommige beslissingen van een coach niet altijd of minder tot succes leiden. De coach maakt echter de keuzes voor elke wedstrijd. Een garantie heb je nooit."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 02-07-2012 9:08 | Reageer

dat zeg jij....Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!