| Vergeten? | Registreer

Zanetti: 'Huidige ontwikkeling Balotelli goed voor voetbal'

1 juli 2012 20:42 | Bron: ANSA
 

Mario Balotelli komt vaker negatief in het nieuws dan positief, maar tijdens dit EK wordt het vaker positief. De aanvaller van Italië speelt een goed toernooi. Javier Zanetti, oud-ploeggenoot bij Internazionale, is blij met de ontwikkeling van de jonge aanvaller.

Op deze manier zou Balotelli volgens Zanetti iets positiefs toevoegen aan het voetbal. Daarnaast was hij dit toernooi al driemaal trefzeker, waarvan tweemaal in de halve finale tegen Duitsland wat met 2-1 werd gewonnen. Zanetti kijkt met veel plezier naar het huidige spel van de aanvaller waarmee hij in het verleden mee heft samengespeeld.

"Ik ben erg blij voor Mario", vertelt de verdediger aan ANSA. "Iedereen wachtte op het moment dat hij volwassen zou worden. Ik geloof dat dit erg goed is voor het nationale elftal, maar ook voor het voetbal in zijn algemeen." Daarnaast geeft hij Italië ook nog kansen om te winnen van de Spanjaarden. "Ze moeten net zo tegen Spanje deden als ze deden in de groepswedstrijd (1-1, red.). Ze zullen risico's moeten nemen om te winnen. Het wordt een spannende finale."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!