| Vergeten? | Registreer

Marchisio: 'Doen niet onder voor Spanje'

1 juli 2012 18:01 | Bron: Football Italia | Auteur: Benjamin Hagen
 

Claudio Marchisio hoopt zondagavond een kers op een toch al zo zoete taart te kunnen plaatsen. De middenvelder werd reeds kampioen met Juventus in de Serie A en staat namens Italiƫ in de finale van het EK 2012. Opponent Spanje vormt nog het enige obstakel tot een nieuw succes.

"We verdienen het om hier te staan. We kunnen Spanje verslaan. Dit omdat ons team zich iedere wedstrijd heeft weten te verbeteren. We zullen alles geven", geeft Marchisio aan tegenover Football Italia. "Spanje heeft een groots team, maar we doen echt niet voor ze onder. We hebben vertrouwen. Het is een belangrijk duel en het maakt niet uit wie er speelt. Wat telt is het winnen, dat zou ook erg belangrijk zijn voor het hele Italiaanse voetbal."

Ook Andrea Barzagli kijkt uit naar de eindstrijd van het Europees kampioenschap. "We spelen tegen de kampioen van het alles. We hebben onze analyses gedaan, dus we weten wat we moeten doen. Wie onze uitblinker is? Dat zijn we allemaal. Ons collectief is de grootste kracht. En mede daardoor hebben we ook het respect van de Spanjaarden afgedwongen", beseft de verdediger tot slot.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 01-07-2012 19:52 | Reageer

Zeker niet. Zal een mooie pot worden vanavond! :DVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!