| Vergeten? | Registreer

Herboren Cassano: 'Vanavond orde op zaken stellen'

1 juli 2012 17:43 | Bron: Diverse media | Auteur: Benjamin Hagen
 

Antonio Cassano kent tot dusver een redelijk EK. Zijn land Italiƫ wist het verrassend tot de finale te schoppen en de aanvaller zelf heeft al een groot aantal minuten achter zijn naam mogen schrijven. Dat is wel eens anders geweest, zo beseft ook het enfant terrible, die aan een nieuwe jeugd lijkt begonnen.

"Ze noemden me allemaal dik, maar vanavond zal ik orde op zaken stellen", vertelt Cassano op de vooravond van de finale van het EK tegen Spanje. "Alleen daarom al zou het fantastisch zijn om Spanje te verslaan. Mijn tijdperk bij Real Madrid (seizoen 2006/2007, red.) was wat ongelukkig. Ik ben klaar om revanche te nemen."

Ondanks het feit dat de geoliede machine van Spanje de favoriet is voor de titel, heeft Cassano veel vertrouwen in de Italiaanse Azzuri. "Zij denken dat wij al tevreden zijn met de finaleplek. Maar ze kunnen geen grotere fout maken. De Spanjaarden zijn net als de Duitsers nooit op hun gemak tegen ons. We krijgen ze altijd wel aan het zweten. Ook nu zullen we ons niet laten intimideren."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!