| Vergeten? | Registreer

Balotelli wil vier doelpunten scoren in EK-finale tegen Spanje

30 juni 2012 20:28 | Bron: Diverse media
 

Mario Balotelli weet al gedurende het hele EK in Polen en Oekraine dat de schijnwerpers op hem gericht staan. De aanvaller van Italië valt dit toernooi echter ook op in positieve zin door zijn voetballende prestaties. Mede dankzij hem staat Italië zondag in de finale tegen Spanje.

Tegen Duitsland nam hij de totale doelpuntenproductie van Italië voor zijn rekening, door allebei de Italiaanse doelpunten van de halve finale op zijn naam te schrijven. Met de EK-finale in het vooruitzicht worden de ambities van Balotelli er niet minder op.

Hij wil de internationale media op het hart drukken dat hij in de eindstrijd tegen Spanje opnieuw belangrijk zal zijn, en hij heeft zich zelfs ter doel gesteld om vier doelpunten te scoren. "Ik wil vier keer scoren zondag. Met een man als Antonio Cassano naast mij moet dat lukken. Alleen hij kan zulke fantastische assists geven", liet de aanvaller van Manchester City weten.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 30-06-2012 20:31 | Reageer

hij heeft t hoog in zn bol na die 2 goals tegen Duitsland...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!