| Vergeten? | Registreer

Prandelli gaat strijdwijze in finale niet veranderen

30 juni 2012 18:59 | Bron: NuSport
 

Als we de woorden van de Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli moeten geloven dan gaat het een zeer aangename finale worden tegen Spanje. De keuzeheer wil namelijk het aanvallende en enthousiaste spel van de afgelopen wedstrijden er graag inhouden.

De eerste groepswedstrijd was ook tegen mede finalist Spanje, waar de Italianen speelden met een drie mans verdediging. Dat pakte echter niet al te gelukkig uit waarna Prandelli koos voor vier verdedigers. Daardoor kwam er meer balans in de ploeg en waaiden de resultaten aan.

"De laatste wedstrijden hadden we veel balans in het team. Ik overweeg dus niet net als in de eerste wedstrijd met drie verdedigers te spelen. Maar we kunnen in de loop van de wedstrijd daar natuurlijk wel op teruggrijpen. We zullen de ruimtes tegen Spanje klein moeten houden en heel gefocust zijn.", aldus de bondscoach op de afsluitende persconferentie in aanloop naar de finale.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 30-06-2012 20:11 | Reageer

super Mario maakt het af voor Italie!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!