| Vergeten? | Registreer

Ierse fans ontvangen onderscheiding voor gedrag

30 juni 2012 14:36 | Bron: De Telegraaf
 

De UEFA wil de supporters van Ierland in het zonnetje zetten voor de fantastische ondersteuning die zij hun nationale team hebben gegeven tijdens het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne. Dit heeft Gianni Infantino, secretaris-generaal van de UEFA, zaterdag bekendgemaakt.

"Het uitvoerend comité heeft besloten om de Ierse fans een speciale onderscheiding te geven. Iedereen was zeer onder de indruk van de supporters. De Ieren verloren alle drie de groepswedstrijden, maar desondanks hebben ze zich geweldig gedragen. Al die tijd bleven ze positief en enthousiast. Voorzitter Michel Platini zal binnenkort naar Ierland reizen om de prijs te overhandigen", zo laat hij de internationale media aantekenen.

De ploeg van bondscoach Giovanni Trapattoni moest in de groepsfase het onderspit delven tegen Kroatië, Spanje en Italië. Desondanks bleven de Ierse fans hun nationale helden op een hartverwarmende manier toejuichen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 30-06-2012 22:31 | Reageer

daar kunnen de Nederlandse supporters nog een voorbeeld aan nemenVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!