| Vergeten? | Registreer

'Joachim werpt de handdoek niet, daar ben ik zeker van'

30 juni 2012 12:37 | Bron: Voetbal International
 

Duitsland werd op harde wijze uitgeschakeld op het Europees kampioenschap door Italië. De ploeg van Joachim Löw verloor 'slechts' met 2-1. Sinds die halve finale gaan er in Duitsland veel geruchten op of Löw moet stoppen als bondscoach van de Duitsers.

Jurgen Klinsmann, die Löw ooit als assistent bij de nationale ploeg nam, pleit voor het aanblijven van Löw en verdedigt het elftal. "Dit Duitse elftal is nog lang niet aan het eind van zijn ontwikkeling. Het was al de jongste ploeg van het toernooi, en nu dienen zich nog jongere spelers aan."

"Joachim werpt de handdoek niet, daar ben ik zeker van", zo besluit Klinsmann. Ook Michael Ballack vindt dat Löw moet aanblijven. "Ik zie in Joachim Löw nog altijd de juiste trainer. Hij mag nu niet terugtreden."

"We moeten de uitschakeling op het EK natuurlijk niet goedpraten", vervolgt de oud-international. "Gemeten aan wat Die Mannschaft kan, is het een teleurstelling. Als je het na 2008 en 2010 nu weer niet voor elkaar krijgt om een titel te winnen, ontbreekt er ergens iets. Hij moet in aanloop naar het WK 2014 de juiste sleutel vinden en er in Brazilië nog één keer vol voor gaan."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!