| Vergeten? | Registreer

Prandelli: 'Wij zijn niet bang voor Spanje'

30 juni 2012 10:12 | Bron: goal.com
 

Cesare Prandelli, de bondscoach van Italië, geeft aan niet bang te zijn voor de Spaanse opponent van aankomende zondag in Kiev, waar de finale van het EK 2012 wordt gespeeld. Spanje is de te kloppen ploeg dit EK, aldus de 54-jarige coach.

"Wij zijn niet bang voor Spanje" geeft de Italiaanse bondscoach te kennen op de persconferentie van afgelopen vrijdag. We zullen ze aanpakken op hun zwakke punt en ze dan uitschakelen. Voor Spanje is het de derde finale op een eindtoernooi op rij, Italië groeide dit toernooi en is er klaar voor om zondag Spanje te verslaan in Kiev.

Prandelli presteert uitstekend met zijn Italië en is dan ook zeer geliefd aan het thuisfront. Het is geweldig wat Italië presteert dit EK, maar de bondscoach voegt er ook aan toe: "Het is waar dat er momenten zijn waarop niemand aan het nationale team denkt, we hebben miljoenen mensen de straten in gekregen, maar vanaf september zal niemand meer aan Italië denken."
De coach heeft nog een contract voor twee jaar bij de Squadra , maar wil pas na het EK gaan nadenken over zijn toekomst.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!