| Vergeten? | Registreer

Italiaanse kranten bewieroken nationale team en vooral Pirlo

29 juni 2012 16:22 | Bron: Italiaanse kranten
 

De Italiaanse kranten komen lovende woorden tekort om de prestatie van het Italiaanse nationale team te omschrijven. De ploeg van Cesare Prandelli bereikte volledige tegen de verwachting in de finale, en rekende in de halve finale zelfs af met Duitsland. De kranten reageerden uitzinnig van vreugde.

"Een groots Italië en een weergaloze Mario Balotelli leiden Italië naar het paradijs", laat Corriere dello Sport weten. La Gazette dello Sport heeft het op haar beurt het over een 'verbazingwekkende prestatie' van de Squadra Azurra. Ook middenvelder Andrea Pirlo wordt in vrijwel alle media de hemel in geprezen. "Pirlo heeft bewezen dat hij de beste speler op dit EK is. Hij verdient dan ook de Gouden Bal."

La Repubblica bedient alle criticasters de mond die Mario Balotelli de afgelopen maanden onder vuur namen geen diepe spits is. Dit dagblad meldt dat Balotelli een superieure en geniale spits is, en die met zijn talent ook in de toekomst nog veel voor Italië zal betekenen. De Italiaans bondscoach Cesare Prandelli wordt ook van alle kanten bewierookt dankzij zijn opmerkelijke prestatie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!