| Vergeten? | Registreer

Buffon sliep niet en keek Youtube-filmpjes

29 juni 2012 12:34 | Bron: Voetbal International
 

Gianluigi Buffon bereidt zich tijdens dit Europees kampioenschap wel op heel aparte wijze voor op de wedstrijden. In de aanloop naar de kwartfinale tegen Engeland liet hij op de persconferentie al min of meer doorschemeren een pikante DVD te hebben bekeken in plaats van hoe de Engelsen hun strafschoppen namen en ook Duitsland, de tegenstander in de halve finale, vond hij het bestuderen niet waard.

"Ik heb nauwelijks geslapen en heb ook nauwelijks onze tegenstanders bestudeerd", geeft de goalie na de wedstrijd toe. "Ik heb anderhalf uur naar YouTube-clips van de festiviteiten in Italië na onze overwinning op Engeland zitten kijken. Kippenvel."

Ondanks de 2-1 overwinning op de Duitsers was Buffon nog wel kritisch op zijn ploeg. "We hebben met vuur gespeeld door niet eerder de 3-0 te maken", zo gaf Buffon aan. Uiteindelijk kregen de Italianen het nog heel even benauwd, nadat Mesut Özil in de slotminuut vanaf elf meter wist te scoren.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 29-06-2012 13:38 | Reageer

en kijk wat het oplevert, een plek in de finale:P:P:PVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!