| Vergeten? | Registreer

Casillas: 'Uniek wat we op dit moment presteren'

28 juni 2012 12:48 | Bron: Marca
 

Spanje staat opnieuw in een finale van een groot toernooi. Waar het twee jaar terug beslag legde op de wereldtitel, is nu opnieuw een Europese titel weggelegd. Iker Casillas beseft zich dat deze huidige generatie Spaanse voetballers een bijzondere is.

"Wij blijven maar doorgaan met het schrijven van geschiedenis", meldde Casillas tegen Spaanse media. "Hopelijk vergeten mensen dit nooit. In de slotfase zaten we er echt doorheen, gelukkig hebben we nu een aantal dagen om te rusten. Het is uniek wat we presteren."

"Mijn intuïtie vertelde me wat ik moest doen bij die strafschop van Moutinho. Wat ik ervan vind dat Cristiano Ronaldo pas laat zou aanleggen? Dat was hun beslissing, hij is wel iemand die vaak raak schiet", aldus de doelman over de beslissende stafschoppenserie. Over de 'Panenka' van Sergio Ramos had hij ook alleen maar lof voor over. "Dan moet je echt ballen hebben. Wat een moed."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 28-06-2012 14:31 | Reageer

het zou is wat zijn, 6 jaar lang achter elkaar, wereld/europees kampioen beheerder te zijn.....Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!